2012. szeptember 27., csütörtök

Csilla él és virul :)))

Ez aztan frappans cim lett.
Amint olvastatok az en fantasztikus Hatterorszagom es Szuleim utban vannak hozzam. mar Franciaorszagban vannak.
Ezert megprobalok par szot irni, hogy ma is legyen mit olvasnotok :)))
A konnyites kedveert csak magyarul es ekeztek nelkul.
Szoval mai termes 27 km.
Hatra van meg 54 amibol 33 holnap var ram....

A mai nap lassan telt de valahogy megis ideertem. Sokan azt hiszik hogy jajj milyen konnyu is ez hiszen csak setalni kell. De higgyetek nekem igy 30 nap "seta" utan allitom ez nem csak ennyi...... en sokat erosodtem az elmult egy honapban es megis amikor egesz nap fel a hegyre le a hegyrol... haaat engem nagyon lefaraszt es ezt a 12 kgs hatizsakom sem konnyiti meg. megis fantasztikus!!
Egy honapja indultam Budapestrol es ha minden jol megy egy honapra ra hogy elindultam a Pireneusok fele beerkezem Santiagoba...
Egyszeruen hihetetlen... Meg nekem is aki 750 km minden lepeset megeltem....
Koszonom Nektek a sok tamogatast!

2 megjegyzés:

  1. Drága Annem!

    Szerintem nagyon fantasztikus, amit végigcsináltál!
    Én úgy gondolom, aki azt hiszi, ahogy írtad, "hogy jaj milyen könnyű", az menjen és csinálja utánad! Mert szerintem nem sokan tudnák ezt így: ekkora kitartással, erővel és energiával megcsinálni.
    Fantasztikus, hogy holnap már az utad végére érsz, szerintem nagyon büszke lehetsz magadra, mert gondolom írhatom többesszámban (az eddigi bejegyzések alapján) mi szerintem nagyon sokan irtó büszkék vagyunk rád!
    Kitartást és szép napot kívánok neked mind a mai, mind a holnapi napra, s az égiek kísérjenek tovább az utad utolsó szakaszain is!
    Milliószor puszil szerető Dianád

    VálaszTörlés
  2. Szia Csilla! Csak csatlakozni tudunk Diana soraihoz, nem semmi amit az elmúlt hónapban "végigsétáltál", nagyon büszkék vagyunk Rád! Erőt és kitartást az utolsó kilométerekre is, és várunk haza egy hatalmas ölelésre!:)) Puszi Bartáék

    VálaszTörlés