2012. szeptember 6., csütörtök

Itt vagyok :)))) / Here I am :))

Valami csoda folytán 4 nap után sikerült wifihez jutnom. Már túl vagyok 20 km-en és épp Ventosaban pihenek. Utána pedig ha már így belejöttem, megyek még egy 10est. :))) 
A térdem még fáj de a gyógyszerek segítenek. Szóval ha a vágyam sikerül, akkor ma meglesz a 30 km. Köszönöm a sok támogatást!!! Fantasztikusak vagytok!
És akkor egy kép a tegnapi ideiglenes családomról :))))----------------------------------------------------------------------------------------------------------

By some miracle, after four days I managed to get connected to a wifi. I've done 20 kms already, and right now I'm having a rest in Ventosa. And then since I got into it, I go another 10 kms :)))
My knee still hurts, but the medicines are helping. So if my wish come true, today I'm gonna achieve 30 kms.
Thank you for your great support!!! You are amazing!
And finally here's a picture of my temporary family from yesterday :))))

4 megjegyzés:

 1. Hát Csilla! Hihetetlen egy Nőszemély vagy!!! :)))
  Mi itt sej nádasdladányban aggódunk Érted, hogy mi lesz a térdeddel, Te meg, mire észbe kapunk, magad mögöt hagysz újabb 30 km-t! Hát szabad ilyet csinálni?!? :)))
  Komolyra fordítva: Örülünk, hogy jobban vagy, de ne terheld nagyon a lábad, még nagyon hosszú út vár Rád, vigyázz magadra! Mi nagyon szorítunk, és imátkozunk Érted!!!
  Puszi Bartáék!:)))

  VálaszTörlés
 2. Drága Annem!

  Hát ki, ha nem te! Gondoltam, hogy mihelyst jobban leszel nekivágsz, de azért ennyire! Tényleg le a kalappal előtted. Nem semmi csaj vagy. Ezt mindig tudtam, de minden nap bizonyítod is.
  Vigyázz magadra!
  Millió puszit küld Dianád

  VálaszTörlés
 3. Még fájó térddel is mosolygósan, nem is te lennél!:) Kitartás Csilla!!!!

  VálaszTörlés
 4. Drága Kicsi Lányom! Jó látni téged így boldog mosollyal!Örvendek, hogy ilyen emberekkel találkoztál az úton akik támogattak és testi lelki táplálékkal is elláttak!Mindenütt vannak jó emberek!
  Szeretettel ölel Édesanyád!

  VálaszTörlés