2012. szeptember 19., szerda

22. nap / Day 22

Villar de Mazarife - Astorga


Távolság: 32,0 km
Emelkedés: 90 m
Ereszkedés: 90 m

Megtett út: 527,3 km
Hátralévő út: 269,5 km

(Háttérország jelentés)

Ma újabb hosszú nap elé nézett Csilla, korán elhagyta Villar de Mazarife-t, és rögtön egy nyílegyenes nagyon nehéz 10 km-es szakasszal indított:

1.*

14,5 km után Hospital de Órbigoba érve még féltávnál sem járt Csilla, újabb 17,5 km várt még rá:

2.*

A nap eleje nagyon nehéz volt, és ezúttal a válla fájt kegyetlenül Csillának, ennek ellenére 32 km-t tett meg a mai nap folyamán, ami eddig a legnagyobb napi távolság! Ezzel teljesítette az Út két harmadát!

*Forrás: Cordula Rabe: Szent Jakab-zarándokút
------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Villar de Mazarife - Astorga


Distance: 32,0 km
Uphill: 90 m
Downhill: 90 m

Distance completed: 527,3 km
Distance left: 269,5 km

(Background country reports)

Csilla was again ahead of a long day today, she left Villar de Mazarife very early, and immediately started with straight very hard 10 km long section:
picture 1

After 14,5 km reaching Hospital de Órbigo she didn't even make it to half distance, another 17,5 km long section was still left for today:
picture 2

The beginning of the day was very hard, and today she had terrible pain in her shoulder, still she completed 32 km which is the longest stage completed one day so far! With that she completed two thirds of the whole Way!

6 megjegyzés:

 1. Drága Kicsi Lányunk!
  Nagyon nagy teljesítmény amit ma és eddig tettél! Emberfeletti amit csináltál! Csodálatos, hogy már a 300-at felváltottad 200-asra! Nagyon de nagyon büszkék vagyunk rád és szeretünk! Kitartást és sok-sok erőt holnapra is!Édesanyád és Édesapád

  VálaszTörlés
 2. Gratulalok, hihetetlen tempoban haladsz, csak igy tovabb! Jobbulast a valladnak! :)

  VálaszTörlés
 3. Szia Csilla!
  Először is gratulálok a 32 km-hez. Ez azért nem semmi! Sok kitartást és erőt kívánunk a további utadhoz. Napról napra közelebb vagy a kitűzött célodhoz. Mindannyian nagyon szurkolunk NEKED! Üdv :Kriszti Csaba Bogi Bence

  VálaszTörlés
 4. Uff! :D
  Két harmad, ez már nem semmi!
  Biztos önző dolog, de a leginkább azért örülök ennek, mert ez azt jelenti, hogy nem sokára újra itthon leszel! :P
  Addig is kitartást és jó utat!

  N

  VálaszTörlés
 5. Drága Annem!

  Csak csatlakozni tudok az előttem szólókhoz, szerintem is fantasztikus, amit és ahogy csinálsz. Továbbra is csak így tovább! Már túl vagy az út 2/3-n ez nem semmi. Hatalmas a kitartásod és az erőd, le a kalappal.
  Mára is csak ezt kívánom neked. S hogy az égiek vigyázzák minden léptedet.
  Millió pusziözönnel Dianád

  VálaszTörlés
 6. Szia Csilla! Nincsen szavak, amikkel jellemezni lehetne a teljesítményed, de mégis megpróbáljuk itthonról azt írni, hogy hhetetlen, fantasztikus, emberfeletti... Szerintem csak Te tudod igazán, mekkora erőfeszítés nap mint nap megtenni ennyi Utat. Mi itthonról sok erőt, kitartást kívánunk, és naponta imádkozunk érted! Puszi Bartáék

  VálaszTörlés