2012. szeptember 1., szombat

:)))

Itt Csilla :))
Pár szóra beugrottam én is, bár be kell vallanom, hogy net iránti igényem igen lecsökkent. Mostanában inkább egy zuhany, egy üres ágy vagy egy megmászandó hegy áll az első helyen. ;) De annyit szerettem volna mondani/írni, hogy KÖSZÖNÖM!! Z.nek azt hogy ilyen kemény, biztos háttérország van mögöttem, Szüleimnek és Családomnak hogy a féltés ellenére is támogatnak és nem utolsó sorban a Barátaimnak, akik hisznek bennem és támogatnak. Nem is tudjátok, hogy 1-1 sms, hívás, megjegyzés milyen erős támasz nekem és mindig olyan jókor jön. Messze még a cél, de Úton vagyok és ez a fontos. Ahogy Z. írta van medence, ahol a hideg és fürdőruha hiány miatt nem sokan fürödtünk. Csak én :)))))

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

It's Csilla writing :))
I came by for some words, though I have to admit, my need for internet has really dropped. Recently it is rather a douche, an empty bed or a hill to be climbed which stands at the first place. ;) But I would like to say/write:  THANK YOU! Thanks to Z. for being my strong and solid background country, to my Parents and Family for supporting me inspite of their fear for me, and last but not least to my Friends, who believe in me and support me. You can't imagine how much your sms, call or comment mean to me and I got them always in the most needed moments. The end is still far away, but I'm on the Way and that's the important thing.
As Z. wrote, we have here a swimming pool, but because of the cold weather and the lack of swimming suits not a lot of us are using it actually. Only me :)))))

4 megjegyzés:

  1. Drága Barátnőm én fogadni mertem volna rá, ha senki más, te biztosan fürdeni fogsz. :) Remélem jól esett a hideg ellenére is.
    Nagyon jó látni a képeket, amiket magadról küldesz.
    Vigyázz magadra továbbra is, s csak így tovább!
    Sok-sok ölelés a te Dianádtól

    VálaszTörlés
  2. Erre nem számítottam, hogy egy medencéből fogsz mosolyogni az ÚTON!
    Nem is te lennél ,ha nem csobbantál volna!Nehogy megfázzál!
    Jó látni a mosolygós arcodat!
    Hajrá-hajrá továbbra is! Minden gondolatom körülötted forog! Puszillak: Édesanyád

    VálaszTörlés
  3. Jujj de jó látni rólad ilyen mosolygós, boldog képet!! :):)
    Nagyon jól haladsz, csak így tovább!! Vigyázz nagyon magadra!!
    Puszillak! "Hugid" :)

    VálaszTörlés
  4. Hajrá! Nagyon ügyes vagy, szorítunk neked! És imádkozunk érted, sokszor puszil mindenki: Edit nénje, Vilmos kereszttata, Gabi, Jutka, Ágota, Ákos, Enikő, Ernő és Ágnes!! :)

    VálaszTörlés