2012. szeptember 26., szerda

29. nap / Day 29

Barbadelo/ O Mosteiro - Ventas de Nerón


Távolság: 31,6 km
Emelkedés: 540 m
Ereszkedés: 400 m

Megtett út: 715,5 km
Hátralévő út: 81,3 km

(Háttérország jelentés)

Ma egy újabb 30+ km-es szakasz várt Csillára. Sajnos a ruhái nem száradtak meg tegnap óta, így a nap eleje nagyon hideg volt. Mire megszáradt addigra meg elkezdett megint esni, szóval újabb gyönyörű nap volt.

1.*

Az utolsó 8-10 km alatt már nagyon fáradt volt Csilla, de csak ment előre, nem számolva a kilométereket és nem figyelve az idő múlását.

2.*

3. Portomarín


A terv eredetileg Hospital de Cruzban ért volna véget (eddig van a térkép is), de Csilla egy 1,5 km-rel távolabb lévő faluban foglalt szállást, így a napi végállomás Ventas de Nerón lett.

Hihetetlen, hogy itt tartunk, és ezeket a sorokat írhatom, de holnap végre mi is elindulunk, hogy Santiagoban legyünk, mire Csilla odaér. Ez azt is jelenti, hogy nem biztos (függ a WiFi elérhetőségektől), hogy eddigihez hasonló beszámolóimat továbbra is minden este el tudom készíteni. De a jelenlegi terv szerint szombat délutánra Csilla Santiago de Compostelába ér, és elmondhatja majd magáról, hogy végigcsinálta az El Caminot!

*Forrás: Cordula Rabe: Szent Jakab-zarándokút
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Barbadelo/ O Mosteiro - Ventas de Nerón


Distance: 31,6 km
Uphill: 540 m
Downhill: 400 m

Distance completed: 715,5 km
Distance left: 81,3 km

(Background country reports)

Today's stage was another 30+ km long one. Unfortunately her clothes were not dried completely during the night, so the beginning of the days was very cold. And by the time they got dried, it started to rain again, so it was another nice day.
picture 1

During the last 8-10 k Csilla was very tired, but she just carried on not counting the km and not looking at the time elapsed.
picture 2
picture 3

Originally the plan would have ended in Hospital de Cruzb (the map is until there as well), but Csilla reserved his accomodation in a village 1,5 km further away, so Ventas de Nero became today's goal.


It's unbelievable that we are already at this stage and I can write these words, but finally tomorrow we are gonna start our trip as well to reach Santiago by the time Csilla gets there. This means also, that it's not sure (depends on availability of WiFi) if I'm gonna be able to do thiese kind of daily reports for the rest of the days. But according to the current plans, Csilla will arrive to Santiago de Compostela by Saturday afternonn, and then she can be one of those, who completed the whole El Camino!

7 megjegyzés:

  1. Csilla, minden elismerésem...
    Remélem, nem csak az út végét éred el hamarosan, hanem közben a lelkedben is eléred a célod...

    VálaszTörlés
  2. Drága Kicsi Lányunk!
    Hihetetlen , hogy milyen akaraterőd és kitartásod van! Csodálatra méltó! Továbbra is Kérem a JÓ Istent, hogy segítsen meg a hátralévő napokban és megtaláld a kérdéseidre a választ. Nagyon bízom benne!
    Szeretünk: Édesanyád és Édesapád

    VálaszTörlés
  3. Drága Annem!

    Ez valami fantasztikus, amilyen kitartással csinálod végig minden napodat. S már alig választ el pár nap, hogy az utad végére érj!
    Minden kalapomat leemelem előtted. Tudom, hogy elcsépelten hangozhat, de tényleg őrülten büszke vagyok rád! Csak így tovább az utolsó napokra is!
    Kérem az égieket, továbbra is vigyázzanak rád, és adjanak szép időt a hátralévő napokban!
    Millió puszival szerető Dianád

    VálaszTörlés
  4. Szia Csilla! Örülünk, hogy eddig eljutottál, és hisszük, hogy CÉLba érsz... A jó Isten védjen minden nap, és áldja meg Utadat!
    Puszi Bartáék

    VálaszTörlés
  5. VÉGRE!
    Egy percig sem kételkedtem. Örülök, hogy karnyújtásnyira vagy a célodtól.
    Az utolsó párkilométerhez kitartást és szerencsét kívánok neked.
    Lélekben sokan veled vagyunk minden lépésnél és nagyon, NAGYON várunk már haza.

    N

    VálaszTörlés
  6. Végre, végre!!
    Nagyon örülök, hogy eljutottál idáig, bár egy pillanatig sem kételkedtem benne! Már nem sok van hátra, csak "pár" kilométer!
    Kívánom, hogy minden rendben legyen az Út végén és teljes boldogságban érjél be a célba!!
    Hajrá, hajrá!!
    Puszi!
    "Hugid"

    VálaszTörlés
  7. Szia Csilla! Nagyon örülök, hogy ilyen fantasztikusan haladsz! Az utolsó 100 km-re is sok erőt, kitartást és jó egészséget kívánok! Üdvözlet innen az irodából is!
    Gábor

    VálaszTörlés