2012. szeptember 25., kedd

28. nap / Day 28

Triacastela - Barbadelo/O Mosteiro


Távolság: 29,1 km
Emelkedés: 300 m
Ereszkedés: 410 m

Megtett út: 683,9 km
Hátralévő út: 112,9 km

(Háttérország jelentés)

A mai nap pontosan úgy folytatódott ahogy a tegnapi befejeződött: esővel. Így hagyta Csilla maga mögött Triacastelát:

1.*
 
Szinte egész álló nap szakadt az eső, ami ellen még a jól felkészült zarándok sem tehet semmit, Sarriába érve teljesen elázott Csilla. Innen már valószínűleg jóval többen lesznek a zarándokok, mert sokan csak Sarriából indulnak el, hogy megtegyék a szükséges utolsó száz km-t Santiago de Composteláig.

2.*
Csilla úgy érezte, hogy a 6 órából 7 órán át esett az eső :) Hogy mennyire is volt "kegyes" az időjárás, arról álljon itt egy kép: teljes esőfelszerelésben, mégis elázva és átfázva, de azért elérve a mai célt!

3.

Hihetetlen de már csak egy napnyi távolságra van Csilla attól, hogy ne 3 számjegyű legyen a hátralévő km-ek száma, hanem beérjen az utolsó 100 km-be!

*Forrás: Cordula Rabe: Szent Jakab-zarándokút
------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Triacastela - Barbadelo/O Mosteiro


Distance: 29,1 km
Uphill: 300 m
Downhill: 410 m

Distance comleted: 683,9 km
Distance left: 112,9 km

(Background country reports)

Today started exactly as yesterday ended: with rain. So Csilla left Triacastela similarly as she arrived.
picture 1

Almost the whole day it was raining, which is challenging for even the most prepared pilgrims, by the time Csilla reached Sarria she was completely soaking wet. By the way, most probably there will be much more pilgrims on the Way from Sarria, because a lot of them starts only from here to complete the required last 100 km till Santiago de Compostela.
picture 2

Csilla felt that it was raining for 7 hours out of 6 :) To illustrate how "kind" the weather actually was, here's a picture: full rainpreventing equipment applied, still soaked and chilled to the bone, but anyway reaching today's goal!
picture 3

It is unbelievable, but there's only one day left until the distance to Santiago ends to be a three digit number, and Csilla enters into the last 100 km!

4 megjegyzés:

  1. Drága Annem!

    Ez annyira, de annyira fantasztikus már csak egy nap és kevesebb mint 100 km lesz hátra az utadból!!!!!Szavakat sem találok, mennyire csodállak, az elszántságodat, a kitartásodat! Annyira büszke vagyok rád!
    Csak így tovább! Holnapra szebb időt kívánok neked, s hogy az égiek továbbra is figyeljék és óvják minden lépésedet!
    Milliószor puszil és ölel Dianád

    VálaszTörlés
  2. "A nap végére többet viselünk el, mint azt reggel hittük volna."

    Drága Kicsi Lányunk! Azt gondolom, hogy a fenti idézet az egész utadra, de a mai napra teljes mértékben igaz!Nagyon-nagy teljesítményt tudhatsz magad mögött ma is!Mi nagyon büszkék vagyunk rád!Szívből kívánjuk, hogy az UTAD utolsó szakaszát ragyogja be a Nap és mosolyogjon veled együtt minden!
    Szeretünk : Édesapád és Édesanyád

    VálaszTörlés
  3. Fantasztikus a kitartásod és az erõ ami benned van!Most még jobban irigyellek megmutattad milyen kitartó és erős vagy! /Rózsa/

    VálaszTörlés
  4. Tényleg fantasztikus,amit véghez viszel!Büszkék vagyunk Rád!!!

    VálaszTörlés