2012. szeptember 24., hétfő

27. nap / Day 27

O Cebreiro - Triacastela


Távolság: 21,6 km
Emelkedés: 240 m
Ereszkedés: 870 m

Megtett út: 654,8 km
Hátralévő út: 142,0 km

(Háttérország jelentés)

Ma még jó 7-8 km-en a tegnap elért magasságban telt a nap, néhol kicsit még magasabbra jutva majd újra lejjebb kerülve folytatódott az út egszen Alto do Poioig.

1.*

Ma is szükség volt az esőálló felszerelésre, bár itt, az Alto do Poion épp nem esett annyira. A képen azt is láthatjátok, hogy azért még utoljára egy nagyon meredek emelkedőt kellett teljesíteni, hogy az utolsó csúcsot ki lehessen pipálni.

2. Alto do Poio

Alto do Poio elérésével megvolt az utolsó hegyre tartó menet, Santiagoig nem lesz több ilyen kihívás, már "csak" le kellett onnan jönni a 800 m-rel lejjebb lévő következő állomásig.

3.*

Nagyon fárasztó volt az út lefelé, ráadásul ugye ma is esett az eső, így Csilla nagyon örült, amikor végre elérte Triacastelát, és ezzel az utolsó nagy akadályt is maga mögött tudhatta. Az Útnak már csak kevesebb mint 1/5-e van hátra!

*Forrás: Corsula Rabe: Szent Jakab-zarándokút
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

O Cebreiro - Triacastela


Distance: 21,6 km
Uphill: 240 m
Downhill: 870 m

Distance completed: 654,8 km
Distance left: 142,0 km

(Background country reports)

Today there was still another 7-8 km on the height reached yesterday, sometimes going a little higher sometimes going a little lower all the way toAlto do Poioig.
picture 1

It was again time for the rain preventing equipment, bát here at Alto do Poio it was not raining that hard actually. You can also see in the picture that at last Csilla had to go up on a very steep road to reach the final top of the Way.
picture 2

By reaching Alto do Poio the last hill climb section was completed, there will be no such challenge until Santiago now, "only" she had to come down to the next goal 800 m below.
picture 3

The road downhill was very tiring and as you saw it was raining again today, so Csilla was very happy to arrive Triacastela, and thus leaving the last big obstacle behind her. There's only 1/5 of the Way still being left!

6 megjegyzés:

  1. Drága Kicsi Lányunk! Most már a célegyenesben vagy!
    Azért vigyázz még a lábadra mert nagyon nagy szükség lesz még rájuk!
    Ne hajtsd túl magad a végére! Egy nappal ha tovább tart az út akkor sem baj! Nagyon de nagyon örülünk, hogy itt tartasz! Nemsokára megölelhetünk!Kitartás, fizikai és lelki erő,legyen minden napra! Élvezd minden lépését ennek a hátrelévő résznek!Szeretünk és várunk: Édesanyád és Édesapád

    VálaszTörlés
  2. Huh Csilla, nem sokára végére érsz az útnak!!!Nem semmi teljesítmény!!!!

    VálaszTörlés
  3. Drága Annem!Olyan fantasztikus ahogy haladsz!Csodálatraméltó a kitartásod,csak így tovább!Továbra is az égiek vigyázzák minden léptedet!Milliószor puszil Dianád

    VálaszTörlés
  4. Drága Csillám!

    El sem hiszem, hogy hamarosan vége az Útnak! :)
    Csak így tovább!! Kitartás az elkövetkező napokhoz és vigyázz nagyon magadra!

    VálaszTörlés
  5. Örülök, hogy jól haladsz, a nehézségek ellenére.
    Vigyázz magadra, nagyon szurkolok a maradék 1/5-re

    Móni

    VálaszTörlés
  6. Szia Csilla!
    Nagyon szurkoltam, hogy az utolsó hegyet is sikeresen legyőzd. Csak így tovább! Most már nagyon közel a cél!Kitartás az utolsó kilóméterekre. Várjuk, hogy vére találkozzunk. Vigyázz magadra! Puszilunk: Kriszti Csaba Bogi Bence :)

    VálaszTörlés